آنچه باید همسر یک وکیل‏ دادگستری بداند...

آنچه باید همسر یک وکیل‏ دادگستری بداند...

مترجم: آلبرت برناردی

وکیل دادگستری

مجله کانون وکلای دادگستری آمریکا در شماره 57 مورخ آوریل 1971 مقاله‏ جالبی تحت عنوان فوق انتشار داده است که نویسنده آن بانو شرلی پ.هنی همسر آقای‏ استیون هنی وکیل دادگستری میباشد. بانوی نامبرده در این مقاله تجربیات 15 سال‏ زندگی زناشوئی خود را با یک وکیل دادگستری برشته تحریر درآورده و ضمن آن‏ نظرات و راهنمائیهای سودمندی در مورد رفتار و گفتار همسر یک وکیل دادگستری با شوهرش ارائه کرده که بنظر ما مطالعه آن برای همسران محترم همه وکلای دادگستری‏ مفید خواهد بود....

همسر یک وکیل دادگستری باید قانون را بعنوان‏ قسمتی از زندگانی شوهرش بپذیرد.کلید تفاهم با یک‏ شوهر وکیل دادگستری و دوست داشتن او عبارت از محترم‏ شمردن حرفه اوست. بنظر من برای انجام این مقصود باید قواعد ذیل رعایت گردد:

وقی شوهر شما در دفتر کارش میباشد

هرگز، هرگز در مورد آنچه ممکن است از امور و مراجعات دفتر شوهرتان شنیده باشید کوچکترین مطلبی‏ بر زبان نیاورید. البته شوهرتان احتمالا هیچوقت چیزی‏ بشما نخواهد گفت، اما رعایت این قاعده بقدری ضروری و بااهمیت است که حتی اگر شوهرتان در عالم خواب هم‏ حرفهائی زد، شما به هیچ وجه نباید مسموعات خود را با او در میان بگذارید.

بالاتر از همه هیچوقت با کنجکاوی، خود شیرینی‏ یا تمسخر سعی نکنید اطلاعی از این قبیل کسب نمائید: راستی، این آقای بارت دیروز در دفتر تو چکار داشت. شنیده‏ام او و همسرش استلا اختلافاتی دارند؟!

البته سئوالاتی هستند که کاملا مجاز می باشند مانند اینکه «امروز ظهر چه غذائی میل کرده‏ای؟..». ومطمئن‏ باشید وقتی شوهر وکیل دادگستری بداند که اتفاقا امشب‏ هم برای شام همان غذا را تهیه کرده‏اید با کمال میل به سئوال‏ شما پاسخ خواهد داد.

در نظر داشته باشید که هرگز برای امور بی ‏اهمیت‏ یا مطالب بی‏معنی بدفتر وکالت شوهرتان تلفن نکنید. قبل‏ از مکالمه تلفنی از خود بپرسید که آیا میتوانید موضوع صحبت‏ را تا هنگام صرف شام در منزل بتأخیر بیاندازید و وقتی‏ برایتان مسلم گردید که این امر امکان ندارد در آنصورت‏ تلفن زدن بدفتر شوهرتان بلا اشکال خواهد بود.

موقعیکه مکالمه بین شما و آقای وکیل دادگستری‏ برقرار گردید اولین سئوالی که باید بکنید این است:

آیا یک دقیقه وقت دارید؟ فکر اینکه همسرش‏ موضوع صحبت را به یک دقیقه محدود کرده است علاقه او را برانگیخته و ممکن است پاسخ مثبت بدهد. اگر شوهرتان‏ حاضر بمکالمه گردید هرگز بیش از پنج دقیقه با او صحبت‏ نکنید. اگر ضمن مذاکره تلفنی بشنوید که شوهرتان بیش‏ از سه‏ بار زمزمه‏کنان میگوید:«بله...بله...»باید نزد خود بیاندیشید که شوهرتان در حالی که گوشی تلفن را روی‏ شانه‏اش قرار داده است سخت مشغول کار میباشد. این‏ هشداری خواهد بود که شما در آن موقع بگوئید «خداحافظ، عزیزم». در نظر داشته باشید که در این موقع نباید هرگونه‏ تقاضائی به گفتگوی خود علاوه نمائید.

موضوعی که درک آن برای شما حائز اهمیت می باشد این است که منشی شوهرتان یکی از اجزاء ضروری کارش‏ است. بنابراین خانم منشی باید شایستگی کامل داشته باشد و اگر گذشته از این دارای زیبائی و شخصیت، جذاب هم باشد قطعا محیط کار برای شوهرتان جالبتر خواهد بود. هرگز سعی نکنید اقدامی در انتخاب منشی او یا تعیین خصوصیاتش‏ مانند پیشنهاد انتخاب منشی از بین افراد مسن‏تر بعمل‏ آورید. تنها نظری که ابراز آن در این مورد مجاز است این‏ است عقیده خود را بطرفداری از پوشیدن دامن کوتاه برای‏ دختران کارمند اظهار کنید.

وقتی شوهرتان در منزل است

اگر شما با یک وکیل دادگستری ازدواج کرده‏اید هرگز منتظر نباشید که هنگام بحث درباره موضوعی شما آخرین کلام را ادا نمائید زیرا مسلما اکثر اوقات تحت‏ تاثیر فکر منطقی و قدرت‏ بیان او قرار میگیرید و این برای‏ همسران وکلای دادگستری خطری است که از مزایای شغلی‏ و حرفه‏ای شوهرشان بوجود میآید.

اگرچه وکلای دادگستری، بعنوان یک گروه، معروف بداشتن اشتغال فکری در زمینه مسائل خارج از امور عادی و پیش‏ پا افتاده هستند ولی باید در نظر داشت‏ که بعضی اوقات امور جزئی و معمولی برای آنها حائز اهمیت فراوان است. بنابراین با وصف آزادی حقوقی که به‏ زنان داده شده مسلما شوهرتان از اینکه مشاهده کند یک‏ لنگه جورابش با لنگه دیگر جور در نمی آید ناراحت و آشفته خواهد شد.

اما درباره تهیه شام برای شوهر وکیل دادگستری. از آنجا که شوهران آمریکائی بطور کلی نهار را در خارج‏ از منزل صرف می کنند بنابراین آنچه در منزل باقی می ماند موضوع تهیه شام است و چون ساعت مراجعت وکیل دادگستری‏ بمنزل غالبا نامعین است و حتی گاهی اوقات تا ساعت 10 شب در دفتر وکالت مشغول کار می باشد بدیهی است آماده‏ کردن یک شام لذیذ پس آنکه غذا سه ‏بار روی چراغ گرم‏ شود کار بسیار مشکلی خواهد بود. اگر همسر وکیل‏ دادگستری نتواند بر این مشکل غلبه نماید ناچار باید در ساعت 10 شب شام شوهرش را بصورت یک املت فوری و با چهره‏ای متبسم روی میز قرار دهد. میگویند قانون، معشوقه حسودی است. این مثال در مورد همسر وکیل‏ دادگستری نیز مصداق دارد.

سعی کنید زندگی اجتماعی شوهرتان را بصورت‏ اجتماعی نگاه دارید. هرگاه در یک مجلس مشاهده‏ میکنید که شوهرتان با علاقه فراوان مشغول صحبت با دوستانش‏ میباشد و درباره مسائل حقوقی بحث و گفتگو میکند هرچه‏ زودتر بگوشه دیگری از تالار پذیرائی به مهمانان دیگر ملحق شوید و باب صحبت را مثلا درباره نتایج مسابقه تنیس‏ روز قبل باز نمائید.

نسبت به حرفه شوهرتان اظهار علاقه کنید و خود را آماده نمائید که با او از روی بصیرت درباره مسائل مربوط به حرفه‏اش بحث ‏و مذاکره کنید. اما در نظر داشته باشید که‏ بنابر ضرب المثل معروف «داشتن معلومات ناقص، خطرناک‏ است» و لذا هیچوقت تصور ننمائید که از زندگی مشترک با شوهرتان علم حقوق را فرا خواهید گرفت.

شوهرتان، بعنوان وکیلی که پدر فرزندانتان‏ است

پدر فرزندانتان را که وکیل دادگستری است تشویق‏ نمائید اوراق دفاتر مشق خط فرزندان کوچک خویش را که باید از نظر والدین دانش‏آموزان بگذرد شخصا امضاء نماید. قطعا آموزگار مدرسه به مشابهت خط توجه نموده‏ در کار شاگردش خیلی سختگیری نخواهد کرد.

به فرزندانتان یاد بدهید که پیغام های تلفنی را که‏ باید تسلیم پدرشان گردد هرگز نباید با گچ آبی رنگ‏ نقاشی پشت قبض ارسالی اداره برق بنویسند.

کاغذ های کاهی بلند، همیشه برای ساختن هواپیما مورد استفاده قرار نمیگیرید زیرا چه‏بسا ممکن است موضوع‏ مهمی روی آن یادداشت شده باشد، همچنین عاقلانه نیست‏ که بچه‏هایتان این هواپیماهای کاغذی را از پنجره اطاق‏ خوابتان بهد هوا بفرستند.

فرزندان شما نیز باید نسبت بکار پدرشان علاقمند باشند و چنانچه روزی دختر بزرگ شما از پدرش تقاضا کند که درباره مسائل حقوقی در دبیرستان وی سخنرانی ایراد نماید این اظهار علاقه باید مورد قدردانی واقع گردد.

اما این دعوت از پاپا برای ایراد سخنرانی هرگز نباید موافقت صریح او صورت و این کسب موافقت هم هیچوقت نباید وقتیکه مشارالیه مشغول تماشای پخش یک مسابقه فوتبال از تلویزیون است تحصیل گردد.

در نظر داشته باشید که قانون، زندگی اوست. علاقمندی به قانون و خدمت باجرای عدالت مستلزم آن است که انسان تمامی وجود و وقت و نیروی خود را وقف آن نماید.

شما بانوان گرامی که با وکلای دادگستری زندگی می کنند حرفه ی او را محترم شمارید و او شما را برای کار دوست خواهد داشت!

noormags.com

 


URL : http://www.khoshyaran.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=6720