وكالت آن لاين ( آنلاين ) | وکیل | سایت وکیل | وکالت | سایت وکالت | وب سایت وکیل | وکیل دادگستری | وکیل با سابقه |دفتر وکالت | مشاوره حقوقی | مشاوره آنلاین حقوقی | مشاوره تلفنی با وکیل | مشاوره تلفنی حقوقی | مشاوره با وکیل | قبول کلیه دعاوی حقوی | بانک قوانین ایران | فروشگاه کتاب نرم افزار حقوقی
   
|وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی |وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی |وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی
امروز دو شنبه 10 اردیبهشت 1403
    قبول دعاوی حقوقی سوالات حقوقی مشاوره تلفنی امور موکلین صفحه اصلی
کانال رسمی سایت حقوقی خوشیاران در تلگرام
صفحه اصلی Google
خبرگزاری میزان
کانون ملی وکلا
پرتال جامع قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
معاونت آموزش
مأوی
سازمان پزشکی قانونی کشور
دادگستری کل استان تهران(معاونت آموزش)
آدرس و تلفن دفاتر خدمات قضائی
مرکز ارتباط مردمی قوه قضائیه
دیوان عدالت
سایت قوانین
قضاوت
اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه
دادستانی کل کشور
وزارت دادگستری
مرکز امور شوراهای حل اختلاف
سازمان قضایی نیروهای مسلح
ستاد دیه
روزنامه رسمی کشور
اداره کل امور بین الملل
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
سازمان بازرسی کل کشور
سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور
دادسرای عمومی و انقلاب تهران
شورای حل اختلاف استان تهران
کانون سردفتران و دفتریاران
سامان ثبت احوال کشور
روزنامه حمایت
خبرگزاری قسط
سامانه ملی قوانین و مقررات
اداره کل ثبت احوال استان تهران
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی
دیوان محاسبات کشور
شورای نگهبان
نرم افزار لوح حق
قانون همراه
ستاد حقوق بشر قوه قضائیه
درگاه خدمات الکترونیک قضایی
آدرس دفتر وکالت
تهران، ضلع غربی چهارراه ولیعصر، خ برادران مظفر (صبای شمالی)، ساختمان صبا، پلاک ١٠١، طبقه ٨، واحد ٣٩ پذیرش : شنبه تا چهارشنبه از ساعت 17 الی 21 :شماره های تماس 09122208184
دفاتر ثبت اسناد و املاک
جستجوی سردفتران
سایت موسسه حقوقی رضا خوشیاران
جدیدترین مصوبات قانونی و انتشار اخبار حقوقی و مقالات
سردفتران ازدواج و طلاق
جستجوی سردفتران ازدواج و طلاق
خدمات اطلاع رسانی الکترونیک
راهنمای امور مراجعین سازمان ثبت املاک و اسناد کشور
 
  ***کاربر گرامی لطفا برای بازدید از وبسایت از مرورگر فایر فاکس و یا گوگل کروم استفاده نمایید***
۷علامت جدی که هیچ مردی نباید آنها را دست کم بگیرد
تاریخ انتشار : 03-05-1391

۷علامت جدی که هیچ مردی نباید آنها را دست کم بگیرد

۷علامت جدی که هیچ مردی نباید آنها را دست کم بگیرد     

 

یکی از معیارهای مرد بودن تحمل داشتن مقابل درد و سختی هاست. اما مردان باید بدانند که برخی دردها را نباید تحمل کنند، زیرا آنها یک زنگ خطر جدی هستند. این زنگ خطرها را جدی بگیرید.    
 
مردان از لحاظ وراثتی آستانه تحمل درد پایین تری دارند؛یعنی برخلاف تصور، زنان در تحمل درد نسبت به مردان مقاوم ترند، اما به طور آموزشی فرامی گیرند که باید در مقابل درد مقاوم باشند و در واقع یکی از معیارهای مرد بودن تحمل داشتن مقابل درد و سختی هاست. اما مردان باید بدانند که برخی دردها را نباید تحمل کنند، زیرا آنها یک زنگ خطر جدی هستند. این زنگ خطرها را جدی بگیرید.

وقتی دردتان غیرقابل تحمل می شود

درد ناگهانی ناحیه کمر و کشاله ران

دکتر ورنان پلتیسما، متخصص جراحی عمومی از وست لیتل راک می گوید: «دردی که مورد اشاره ماست یک درد خیلی شدید است. این درد در ناحیه زیر شکم و دستگاه تناسلی مردانه است و گاه کشاله ران هم تیر می کشد. این درد شدیدتر و شدیدتر می شود و نشستن را برای فرد غیرممکن می کند.

علت چیست؟ این درد ناشی از حالتی است به نام پیچ خوردگی بیضه. علت آن هم این است که گاه به دلایل مختلف از جمله حالت های وراثتی طناب های نگهدارنده که مسئول خون رسانی به بافت هستند دچار پیچ خوردگی می شوند، این حالت یک اورژانس واقعی است. دکتر پلتیسما می گوید: «اگر حالت امتداد کامل باشد تنها طی ۴ تا ۶ ساعت بافت شروع به تخریب می کند، اگر این حالت در این مقطع درمان شود مشکلی به وجود نخواهد آمد، اما اگر در ۱۲ تا ۲۴ ساعت درمان صورت نگیرد بافت کاملا از بین خواهد رفت.

تشخیص: یک معاینه فیزیکی توسط پزشک می تواند علت درد را مشخص کند، البته گاهی هم نیاز به انجام یک سونوگرافی است تا تشخیص قطعی شود. در صورتی که تشخیص این مورد باشد نیاز به انجام عمل جراحی درمانی است. در صورت وجود هرگونه درد شدید در ناحیه زیر شکم و کشاله های ران حتما به پزشک مراجعه کنید.

● دردی که شدت آن را باور نمی کنید

درد شدید ناحیه کمر

دردهای ناحیه کمر، به خصوص پس از ورزش یا انجام حرکات سنگین، شایع هستند و بسیاری از انسان ها آنها را طی زندگی خود تجربه می کنند، اما این دردها عموما خیلی شدید نیستند و با استراحت و استفاده از قرص های مسکن و شل کننده عضلانی بهبود پیدا می کنند، اما گاهی دردهایی در ناحیه کمر پیدا می شوند که ربطی به ورزش و فعالیت ندارند، شدت آنها بسیار زیاد است و به مسکن ها هم پاسخ نمی دهند. دکتر ولادیمیر کرا، پروفسور دانشگاه یل می گوید: «این دردهای بسیار خطرناک می توانند ناشی از آنوریسم باشند، آنوریسم یعنی پارگی داخلی رگ ها که ممکن است در ناحیه آئورت شکمی رخ بدهد که این یک اورژانس واقعی است، اما در بسیاری از مواقع دردهای ناشی از سنگ کلیه هم می تواند حالت مشابهی را ایجاد کند.»

تشخیص: مراجعه به پزشک و انجام سونوگرافی یا سی تی اسکن می تواند علت درد را مشخص کند. به هر حال اگر در ناحیه کمر دچار درد شدید و غیرقابل تحمل شدید بلافاصله به پزشک یا اورژانس مراجعه کنید.

● شاید پایتان از خستگی شکسته

درد دائمی پا

اگر دچار درد در ناحیه روی پا، مچ پا یا ساق پا هستید، راه رفتن برای شما مشکل است و درد با مسکن ها بهبود پیدا نمی کند ممکن است دچار شکستگی خستگی، یا استرس فراکچر در استخوان های پا شده باشید. دکتر آندرو فلدمن، متخصص ارتوپدی و فوق تخصص طب ورزشی و پزشک تیم نیویورک رنجرز می گوید: «استخوان ها مثل تمام بافت های دیگر بدن حد تحمل و قدرتی دارند مثلا اگر سخت ورزش کنید یا فشار زیادی روی پاهایتان وارد کنید، استخوان ها زمانی برای ترمیم خود پیدا نمی کنند. برای مثال اگر سربازی هر روز رژه برود، فشار زیادی به استخوان هایش وارد می شود و زمانی هم برای ترمیم باقی نمی ماند در نتیجه استخوان ها مستعد شکستگی می شود که این یک اورژانس محسوب می شود.

تشخیص: مراجعه به پزشک و انجام رادیوگرافی ساده می تواند تشخیص را قطعی کند، در صورتی که شکستگی جزیی باشد تنها استفاده از بانداژ و راه نرفتن و روی پا نبودن کافی است اما در صورتی که شکستگی شدید باشد نیاز به گچ​گرفتگی برای مدت چند هفته است.

● وقتی مشت تان را روی سینه می گذارید

درد پایدار قفسه سینه

این درد را می توان به صورت درد ناگهانی قفسه سینه و سمت قلب توصیف کرد، درد، سنگین و به صورت فشاردهنده است و گاه فرد با مشت کردن دستش و گذاشتن آن روی سینه اش می کوشد آن را آرام کند. درد ممکن است پایدار یا به صورت تکرارشونده باشد.

تشخیص: دکتر جان استاماتوس، متخصص داخلی از مرکز پزشکی نورت شور می گوید: «اولین تصور این است که دچار مشکل گوارشی و سوءهاضمه شده اید یا دچار ریفلاکس شده اید اما آنچه باید اول به آن فکر کنید این است که آیا ممکن است دچار حمله قلبی شده باشید؟»

این پزشک متخصص ادامه می دهد: « اگر زمان درد خیلی کوتاه باشد باید به این مسئله که ممکن است مشکل از قلب باشد فکر کنید.

در این طور مواقع احتمال دارد موانع فیزیکی، مثلا یک لخته، در مقابل جریان خون قلب بایستد و مانع از رسیدن خون به عروق قلب شود و این روند باعث می شود موادغذایی و اکسیژن به عضله قلب نرسد و در نهایت، باعث مرگ سلولی شود.»

زمانی که به مشکل قلبی شک کردید، باید همان لحظه به اورژانس مراجعه کنید و بلافاصله تحت درمان قرار بگیرید زیرا می تواند جان شما را نجات دهد.

● وقتی نباید پایتان را بمالید

درد پا به همراه تورم

گاهی اوقات ممکن است درد ساق پا و شست پای شما آنقدر باشد که نتوانید روی آن بایستید. اگر محل درد متورم باشد و نتوانید آن را لمس کنید (حساسیت به لمس) باید فورا به امکان بروز لخته رگی و ترومبزو وریدی فکر کنید. دکتر آمنتسار وارنایو، از مرکز جراحی ونکوور هلث لاین می گوید: «کافی است ۶ ساعت در یک جا بنشینید و هیچ حرکتی نداشته باشید، آن وقت ممکن است که لخته ای در عروق پای شما ایجاد شود که خطرناک است و می تواند درد موضعی شدید ایجاد کند اما اصلی ترین خطر این است که ممکن است این لخته حرکت و مثلا در ریه شما یک ضایعه جدی ایجاد کند. دکتر وارنایو می گوید: «احتمالا اولین چیزی که به ذهن تان می رسد مالیدن پایتان است، اما این کار اشتباه ترین کاری است که می توانید بکنید. با مالیدن پا امکان حرکت لخته را افزایش می دهید.

تشخیص: باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید تا با انجام یک سونوگرافی بیماری مشخص شود ممکن است درمان با دارو یا با جراحی انجام پذیرد.

● شاید آپاندیس باشد...

درد شدید در ناحیه شکم

دکتر استیونس ورفرای، از مرکز اورژانس بیرمنگام می گوید: «این درد که مورد بحث ماست عمدتا دردی است که فرد آن را به صورت چاقو خوردن توصیف می کند. یک درد بسیار تیز ناگهانی که گاه بسیار سریع تکرار می شود و گاه هم برای لحظاتی بهبود پیدا می کند و بعد شدید می شود، این حالت می تواند فرد را خم کند، یعنی فرد در حالت خم شده درد کمتری داشته باشد.»

علت: در وسط شکم شما جلوی ستون مهره ها ارگان های حیاتی وجود دارند که همه آنها می توانند دردهای بسیار شدید را باعث شوند، آپاندیس، پانکراس و کیسه صفرا از این جمله هستند، مشکل هر کدام از این ارگان ها می توانند دردهای شدید در ناحیه زیر شکم و پهلوها ایجاد کنند که مثل حالت چاقو خوردن است. هر سه این حالت ها را باید یک اورژانس واقعی حساب کنید.

تشخیص: اگر درد در ناحیه سمت راست و پایین شکم شما باشد شک به آپاندیسیت است که معاینه فیزیکی و تست آزمایشگاهی می تواند تشخیص را قطعی کند.

اگر درد در ناحیه ناف و بالای آن باشد و با غذا خوردن تشدید شود شک به عفونت یا سنگ کیسه صفراست و باید آزمایش خون انجام شود.

اگر درد در ناحیه قفسه سینه در سمت راست باشد و پشت تیر بکشد شاید شکلی از پانکراس باشد که در این صورت باید آنزیم ها مورد بررسی قرار بگیرند. برای آپاندیسیت و سنگ کیسه صفرا درمان اصلی جراحی است اما درباره مشکلات پانکراس درمان ها فرق دارد.

● وقتی سنگ در کلیه​تان هست

ادرار دردناک

این حالتی است که بسیاری از مردان درباره آن اطلاع دارند، سنگ کلیه یا عفونت ادرار می تواند باعث بروز این حالت شود اما آنچه باید باعث نگرانی شود سرطان مثانه است که البته در سن بالا شایع است.اگر دچار سوزش ادرار و تغییر رنگ ادرار شدید (خون در ادرار) بلافاصله به متخصص کلیه یا ارولوژی مراجعه کنید. حتی یک روز را هم نباید از دست بدهید.

اگر خدای نکرده به سرطان مبتلا شده باشید تشخیص در همان مراحل اولیه می تواند بسیار به شما کمک کند و جان شما را نجات دهد.

مجله سیب سبز

برچسب ها : مسکن , حد , چاقو , مدت , تحمل , سنگین , خطرناک , اولیه , دانشگاه , مرکز , زیاد , مرد , زنان , تخریب , قرار , استخوان , قطعی , سن , مردان , افزایش , انسان , دستگاه , عمومی , علت , کار , دکتر , راه , تغییر , بالا , تست , ادامه , کامل , پزشکی , تشخیص , کننده , پزشک , امکان , استفاده , اشتباه , اطلاع , حمله , تشدید , نام , موانع , دلایل , روز , بدن , پاسخ , قلب , صورت , جراحی , درد , آزمایش , حساب , مرگ , رنگ , شما , اسکن , دائمی , ورزش , نتیجه , مشکل , تحت

 
 
خدمات حقوقی مشاوره و وکالت موسسه حقوقی رضا خوشیاران 
آدرس دفتر وکالت 
صفحه اصلي 
بخش دانلود از سایت 
برنامه هفتگي 
امور موکلین 
مشاوره تلفنی 
قبول کلیه دعاوی حقوقی 
سوالات حقوقي كاربران 
سايت هاي مرتبط 
گالري تصاویر 
اخبار حقوقی و حوادث 
مطالب و مقالات حقوقی 
اخبار گوناگون و اقتصادی 
اخبار و مطالب دانشگاهی 
قوانین و مقررات داخلی 
قوانین و مقررات خارجی 
درگاه نظرات مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه 
نظرات مشورتی 
هشدارهای انتظامی 
نشست های قضایی 
آرای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور 
آرای اصراری هیئت عمومی دیوان عالی کشور 
منتخب آرای دیوان عالی کشور 
آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری 
آدرس محاکم و دادسراها و کلانتری ها 
نشانی نهادها، سازمان ها، سفارتخانه ها، دانشگاه ها 
نظرسنجی سایت 
سایت های مفید 


 
وكالت آن لاين ( آنلاين ) | وکیل | سایت وکیل | وکالت | سایت وکالت | وب سایت وکیل | وکیل دادگستری | وکیل با سابقه |دفتر وکالت | مشاوره حقوقی | مشاوره آنلاین حقوقی | مشاوره تلفنی با وکیل | مشاوره تلفنی حقوقی | مشاوره با وکیل | قبول کلیه دعاوی حقوی | بانک قوانین ایران | فروشگاه کتاب نرم افزار حقوقی