وكالت آن لاين ( آنلاين ) | وکیل | سایت وکیل | وکالت | سایت وکالت | وب سایت وکیل | وکیل دادگستری | وکیل با سابقه |دفتر وکالت | مشاوره حقوقی | مشاوره آنلاین حقوقی | مشاوره تلفنی با وکیل | مشاوره تلفنی حقوقی | مشاوره با وکیل | قبول کلیه دعاوی حقوی | بانک قوانین ایران | فروشگاه کتاب نرم افزار حقوقی
   
|وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی |وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی |وکــــیـــــل پایه یک|وکیل|وکالت| وکیل دادگستری|سایت حقوقی|وکلای دادگستری|مشاوره حقوقی
امروز شنبه 29 اردیبهشت 1403
    قبول دعاوی حقوقی سوالات حقوقی مشاوره تلفنی امور موکلین صفحه اصلی
کانال رسمی سایت حقوقی خوشیاران در تلگرام
صفحه اصلی Google
خبرگزاری میزان
کانون ملی وکلا
پرتال جامع قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
معاونت آموزش
مأوی
سازمان پزشکی قانونی کشور
دادگستری کل استان تهران(معاونت آموزش)
آدرس و تلفن دفاتر خدمات قضائی
مرکز ارتباط مردمی قوه قضائیه
دیوان عدالت
سایت قوانین
قضاوت
اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه
دادستانی کل کشور
وزارت دادگستری
مرکز امور شوراهای حل اختلاف
سازمان قضایی نیروهای مسلح
ستاد دیه
روزنامه رسمی کشور
اداره کل امور بین الملل
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
سازمان بازرسی کل کشور
سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور
دادسرای عمومی و انقلاب تهران
شورای حل اختلاف استان تهران
کانون سردفتران و دفتریاران
سامان ثبت احوال کشور
روزنامه حمایت
خبرگزاری قسط
سامانه ملی قوانین و مقررات
اداره کل ثبت احوال استان تهران
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی
دیوان محاسبات کشور
شورای نگهبان
نرم افزار لوح حق
قانون همراه
ستاد حقوق بشر قوه قضائیه
درگاه خدمات الکترونیک قضایی
آدرس دفتر وکالت
تهران، ضلع غربی چهارراه ولیعصر، خ برادران مظفر (صبای شمالی)، ساختمان صبا، پلاک ١٠١، طبقه ٨، واحد ٣٩ پذیرش : شنبه تا چهارشنبه از ساعت 17 الی 21 :شماره های تماس 09122208184
دفاتر ثبت اسناد و املاک
جستجوی سردفتران
سایت موسسه حقوقی رضا خوشیاران
جدیدترین مصوبات قانونی و انتشار اخبار حقوقی و مقالات
سردفتران ازدواج و طلاق
جستجوی سردفتران ازدواج و طلاق
خدمات اطلاع رسانی الکترونیک
راهنمای امور مراجعین سازمان ثبت املاک و اسناد کشور
 
  ***کاربر گرامی لطفا برای بازدید از وبسایت از مرورگر فایر فاکس و یا گوگل کروم استفاده نمایید***
آیا نمایندگان سالیانه ۴۵۰ میلیون خرج دارند؟
تاریخ انتشار : 13-03-1391

آیا نمایندگان سالیانه ۴۵۰ میلیون خرج دارند؟

آیا نمایندگان سالیانه ۴۵۰ میلیون خرج دارند؟


با تقسیم بودجه عمرانی مجلس به تعداد نمایندگان مبلغی ۴۵۰ میلیونی برای هر نماینده نمایان می شود؛ اما این تمام ماجرا نیست و این پول کلان حاشیه های دیگری نیز دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، در روزهای که مصادف با روزهای ابتدایی دوره نهم مجلس شورای اسلامی است، حرف ها و حدیث های جدیدی نیز درباره مجلس آغاز شده است.

از ماجرای لابی گری برخی برای ریاست فردی خاص بر مجلس شورای اسلامی تا تشکیل فراکسیون های حامی این نمانیده و آن نماینده!

اما در میان کشمکش های سیاسی چند روز ابتدایی مجلس شنیده هایی درباره خرج مبالغ کلان در مجلسی که قرار است خانه ملت باشد، به گوش می رسد! حرف هایی درباره بودجه ۴۵۰ میلیونی برای هر نماینده که البته در غالب بودجه عمرانی مجلس در ذیل قانون بودجه ۹۱ کل کشور قرار گرفته بود.

همچنین محمود احمدی نژاد نیز در جلسه ای که با منتخبان مجلس نهم داشت با شوخی به آنها گفته بود که با تقسیم بودجه عمرانی مجلس که خرج دفاتر و اجاره مسکن نمایندگان می شود، به هر نماینده ۴۵۰ میلیون می رسید و «خدا بدهد برکت!»

جدای از طعنه های سیاسی احمدی نژاد در آن جلسه با پیگیری های خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» و مصاحبه با نمایندگان مجلس، پرده هایی از ماجرای این ۴۵۰ میلیون مشخص شد.


۴۵۰ میلیون؛ برای هزینه دفاتر، ماشین ‌و مسکن نمایندگان

زهره طبیب زاده نوری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مورد این مسئله اظهار داشت: هر سال بودجه‌ای جهت خرج مسائل اداری و مالی برای مجلس کنار گذاشته می‌شود، ظاهراً بودجه‌ای تحت عنوان کارهای عمرانی به مجلس اختصاص داده شده که با تقسیم بر ۲۹۰ نماینده مبلغی حدود ۴۵۰ میلیون تومان به دست می‌آید این رقم مبلغی است که به ما اطلاع داده شده است و در واقع برای مسکن، دفاتر و ماشین نمایندگان است.

وی افزود: نمایندگان به این تسهیلات نیاز دارند اما نباید این پول مانند مجلس هشتم به صورت بلاعوض به نماینده داده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم ادامه داد: ما معتقدیم که اگر پولی قرار است اختصاص داده شود باید ودیعه مسکن نماینده باشد که بعد از پایان چهار سال نمایندگی به بیت المال بازگردد.

طبیب زاده نوری با اشاره به روند مجلس هشتم گفت: در مجلس هشتم ۱۰۰ میلیون تومان به یک نماینده اختصاص پیدا می‌کرد که براساس آنچه ما شنیدیم ۵ میلیون تومان آن بلاعوض بوده و ۲۰ میلیون نیز برای هزینه ماشین شخصی نمایندگان که دیگر برگردانده نمی‌شد و ۳۰ میلیون نیز به صورت وام به نماینده داده می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: چرا وقتی مردم می‌خواهند دو میلیون تومان وام بگیرند دچار مشکل می‌شوند اما باید یک ویژه خواری اتفاق افتد و یک طبقه جدیدی به وجود آید، این اعتراضی است که ما به نحوه اختصاص بودجه به نمایندگان داریم.

دروغ است؛‌ هزینه آب و برق مجلس را هم به نام نمایندگان زده اند!

بیژن نوباوه، نماینده مردم تهران در مجلس نیز با اشاره به این مسئله گفت: این امر بسیار غلطی است، اصلا همچنین چیزی نیست؛ در حال حاضر شاید ۵ برابر تعداد نمایندگان مجلس کارمند در این قوه وجود دارد، تقسیم آن بودجه بین ۲۹۰ نفر و بدست آوردن ۴۵۰ میلیون تومان یک غلط صد درصد است.

وی با اشاره به اینکه این مسئله رویه عادی مجلس نیست، گفت: آنها به جای تقسیم بودجه بر کل سیستم مجلس؛ این بودجه را برای ۲۹۰ نفر نماینده در نظر گرفتند در صورتی که حرف ۱۰۰ درصد غلطی است و اصلا قانونی نیست؛ یعنی آب و برق مجلس را هم به نام نمایندگان زدند.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم ادامه داد: این یک مسئله تصنعی و استعاری است و چنین چیزی نبوده است، حقوق نمایندگان حقوق صد درصد تأمین اجتماعی است یک ریال هم بیشتر نیست.

نوباوه خاطرنشان کرد: طرح این مسائل برای وهن مجلس است؛ مجلس که ۶ هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان را در کشور تقسیم بودجه می‌کند نباید با این نوع اظهارات برای این قوه ایجاد وهن کرد اختیارات یک نماینده بیش از این حرف هاست و کارهای بسیار بیشتر از این می‌تواند انجام دهد.

طرح ۴۵۰ میلیون تومان برای هر نماینده کاملا تخریبی است

سید شریف حسینی، نماینده مردم اهواز در مجلس نیز با اشاره به این مسئله گفت: در برنامه بودجه مجلس که جزئی از بودجه کشور است مبالغی برای دفاتر نمایندگان جهت ملاقات با ارباب رجوع تعریف شده است؛ که مبلغ آن نیز مشخص است و این ۴۵۰ تومان تعریف شده در دل همان است.

وی افزود: در مجلس نیز همچون دیگر سازمان ها هزینه اجاره‌ بها در فیش حقوقی نماینده به مبلغ یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است؛ در حال حاضر نماینده ای که با خانواده خود به تهران می آید باید از حداقل امکانات برخوردار شود که دستش را به سمت کسی دراز نکند.

عضو موقت هیئت رئیسه مجلس نهم ادامه داد: از طرفی می‌گوییم نماینده نباید به ارکان‌ و یا جایگاه‌های قدرت و ثروت متصل شود پس بنابراین برای این کار باید جایگاه نمایندگی وی را حفظ کنیم؛ من الان که با شما صحبت می‌کنم مستأجرم؛ ۹۹ درصد نمایندگان هم مستأجرند.

حسینی افزود: دوره قبل ۵۰ میلیون تومان را یکجا به نماینده دادند تا بتواند خانه ‌ای تهیه کند؛ یعنی نوع پرداخت را در زمان علی لاریجانی تغییر دادند و به جای هر ماه یک میلیون تومان یکجا داد که رهن بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: باید گفت ۴۵۰ میلیون تومان صحیح نیست و کاملا تخریبی است؛ آنها بودجه عمرانی مجلس را تقسیم بر تعداد نمایندگان کردند و این مبلغ به دست آمده است در صورتیکه صحیح نیست.

آیا این رانت است؟

با بررسی اظهارات نمایندگان چند نکته مشخص می شود. اول اینکه هزینه ای که به عنوان بودجه عمرانی مجلس در نظر گرفته شده است، برای هزینه دفاتر، مسکن و ماشین نمایندگان هزینه می شود و البته برخی نمایندگان این مسئله را حق طبیعی و قانونی خود می دانند.

نکته بعدی هزینه ۵۰ میلیونی برای اجاره مسکن نمایندگان است که به گفته شریف حسینی در گذشته به صورت ماهیانه و جدیدا به صورت یکجا به نمایندگان ملت! پرداخت می شود. البته مشخص است که ۵۰ میلیون تومان هزینه و پول پیش اجاره مسکن در کدام نقطه شهر خواهد بود؛ آنهم در حالی که هزینه بالای اجاره بها در تهران بسیاری از جوانان را با مشکل و معضل تهیه مسکن مواجه کرده است.

همه خرج های یک نماینده...

اگر بخواهیم به اظهارات نمایندگان مجلس استناد کنیم باید مبالغی را برای مسکن، ماشین،‌ راننده، دفاتر استانی، آب و برق و گاز در نظر بگیریم.

بدین ترتیب بنابر گفته نمایندگان مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای مسکن نمایندگان در نظر می گیریم! از طرفی دیگر مبلغ ۴۸ میلیون برای راننده (برای ۴ سال به احتساب ماهی ۱ میلیون حقوق)، مبلغ ۵۰ میلیون برای ماشین ( با احتساب هزینه خرید ماشین، اصطحلاک، و هزینه های جاری) و همچنین ۳۴ میلیون هزینه اجاره دفتر شهرستان ها (با احتساب ۱۰ میلیون پول پیش و ماهی ۵۰۰ هزار تومان اجاره) در نظر گرفته می شود.

تمام هزینه های یک نماینده اعم از هزینه دفتر، ماشین، مسکن، راننده و آب و برق دفاتر استانی و حتی اجاره بهای آنها، نشان می دهد که این مبلغ نمی تواند از ۲۰۰ میلیون برای ۴ سال نمایندگی فراتر رود.

البته بدون شک پیش از روشنگری مدیران اجرایی مجلس شورای درباره این هزینه ها، نمایندگان ملت باید خود پیش قراول شفاف سازی در این مورد شده و با تصویب قانونی شایسته جلوی نامشخص بودن هزینه های نمایندگان را بگیرند.

اما سخنی از سر درد...

نمایندگان مجلس در مصاحبه های خود این مبلغ و هزینه های جانبی را حق نماینده دانسته و تصریح کرده اند که نماینده می تواند به منابع بیشتری دست پیدا کند و یا اینکه نماینده باید تامین باشد تا دستش جلوی کسی دراز نشود!!!

باید از نمایندگان پرسید که آیا هزینه اجاره مسکن در نقطه متوسط شهر تهران ۵۰ میلیون تومان است، یا به قولی برای هر ماه یک میلیون تومان اجاره بها نشان می دهد که برخی در کدام قسمت شهر اقامت گزیده اند؟

در این روزها که روزهای ارتحال امام عزیزمان است بد نیست که برخی نمایندگان ملت!‌ صحیفه امام را بازخوانی کنند تا ببینند پیر سفر کرده انقلاب چطور آنان را به عدم تجمل گرایی و داشتن زندگی ساده توصیه کرده اند!

البته بدون شک در میان نمایندگان مجلس نهم،‌ هستند کسانی که این مبالغ را طلب کارانه! حق خود نمی دانند و حتی برخی برای دریافت چنین پول هایی اکراه دارند.

سایت اف

برچسب ها : ارباب رجوع , حقوق , رهن , وام , خانواده , حقوقی , اجاره , تسهیلات , حق , قانون , رویه , پول , موقت , خانه , قانونی , طبقه , مالی , حدود , پیگیری , سیستم , مجلس , بیت المال , نمایندگان مجلس , مجلس شورای اسلامی , جوانان , مصاحبه , تومان , قرار , نمایندگی , ریاست , درصد , اسلامی , سیاسی , تهران , ثروت , رانت , هشتم , میلیارد , طرح , مردم , علی , شهر , پرداخت , نظر , اظهار , شریف , انقلاب , عمرانی , بودجه , جایگاه , بدون , سفر , قسمت , منابع , قوه , گاز , نماینده , میلیون , ملت , تغییر , اهواز , سازمان , سال , لاریجانی , اجتماعی , هزینه , امام , ریال , ادامه , ماه , چهار , نفر , تعداد , اداری , طبیعی , خاص , عدم , هیئت , تأمین , برنامه , دفتر , شخصی , اطلاع , ما , نام , بهای , جلسه , ماشین , خرید , ملاقات , روز

 
 
خدمات حقوقی مشاوره و وکالت موسسه حقوقی رضا خوشیاران 
آدرس دفتر وکالت 
صفحه اصلي 
بخش دانلود از سایت 
برنامه هفتگي 
امور موکلین 
مشاوره تلفنی 
قبول کلیه دعاوی حقوقی 
سوالات حقوقي كاربران 
سايت هاي مرتبط 
گالري تصاویر 
اخبار حقوقی و حوادث 
مطالب و مقالات حقوقی 
اخبار گوناگون و اقتصادی 
اخبار و مطالب دانشگاهی 
قوانین و مقررات داخلی 
قوانین و مقررات خارجی 
درگاه نظرات مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه 
نظرات مشورتی 
هشدارهای انتظامی 
نشست های قضایی 
آرای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور 
آرای اصراری هیئت عمومی دیوان عالی کشور 
منتخب آرای دیوان عالی کشور 
آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری 
آدرس محاکم و دادسراها و کلانتری ها 
نشانی نهادها، سازمان ها، سفارتخانه ها، دانشگاه ها 
نظرسنجی سایت 
سایت های مفید 


 
وكالت آن لاين ( آنلاين ) | وکیل | سایت وکیل | وکالت | سایت وکالت | وب سایت وکیل | وکیل دادگستری | وکیل با سابقه |دفتر وکالت | مشاوره حقوقی | مشاوره آنلاین حقوقی | مشاوره تلفنی با وکیل | مشاوره تلفنی حقوقی | مشاوره با وکیل | قبول کلیه دعاوی حقوی | بانک قوانین ایران | فروشگاه کتاب نرم افزار حقوقی